Zoeken naar paranormale verschijnselen op foto's

paranormale verschijnselen op foto's
Paranormale verschijnselen. YouTube.
Let goed op de schaduw achteraan. Kijk hoe het zich manifesteert. Standard YouTube License. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Het geheim van Lanaken: het krankzinnigengesticht spookt! ghosthuntereurope com 1013, views. Spokend oud rusthuis Haunted old retirement home Duration: 822. TheGhosthuntermovie 20699, views. The 10 CREEPIEST PLACES on Earth! Part 2 Duration: 945. MatthewSantoro 1879795, views. Laat je nu testen! Omroep West 8186, views. Russische cosmonaut verklaart buitenaards leven met échte beelden! Schaduw X 37970, views. Maurice Blom 52 views. 10 Zeldzame Astronomische Gebeurtenissen TIEN Duration: 327. TIEN 111215, views. 5 onverklaarbare gebeurtenissen GALILEO Duration: 146. Galileo 47721, views. Geest van Pampus bedrijfsuitje van Levensgenieters.nl Duration: 902. LevensgenietersBV 16692, views. Raar Object 1991 VG Vliegt Langs de Aarde in 2017 Duration: 537. Raar Maar Waar 51961, views. Paranormale verschijnselen in begrijpelijke taal Duration: 153.
dymo labelwriter 450 twin turbo
Paranormale fotografie.
Paranormale cognitieve technieken Semi-intuïtieve cognitieve technieken is een moeilijke benaming voor een aantal paranormale verschijnselen, die wel een. Reageer op het artikel Paranormale" fotografie." Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Reactie Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief. Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan. Carien Huijerjans, 20-09-2011 1137: 1. Ik heb vele bijzondere onverklaarbare foto's' in mijn bezit.
bosch wasmachine
Beschermengel verschijnt op foto NineForNews.nl.
Hierdoor kun je een dubbel beeld krijgen op de foto, zeker als het onderwerp beweegt. Dit verklaart ook het verschil in kleur, want het ene beeld is door de flits belicht en is blauwer van kleur terwijl het andere beeld enkel door het omgevingslicht zoals het vuurwerk is belicht. Ik sta absoluut open voor paranormale verschijnselen, maar ik vind dat we eerst naar een reguliere verklaring moeten zoeken voordat we iets aan bovennatuurlijke krachten toeschrijven.
Voeding Leeft
Paranormale verschijnselen: waarom zien we dingen die er niet zijn? Wel.nl.
Geef je eigen geest de ruimte en laat je niet door anderen om de tuin leiden. Als je het allemaal een beetje in de vingers hebt, kun je naar Science of Ghosts gaan en je licht laten schijnen over fotos van paranormale verschijnselen die mensen naar Wiseman sturen, zoals het jongetje op de foto hierboven.
ggz groningen
Paranormale verschijnselen: 10 bovennatuurlijke fenomenen Gezondr.nl.
Meer over: alternatieve geneeswijzen BDE bijna-doodervaring demonen geesten geestverschijning god graancirkels medium paragnost paranormaal paranormale gaven paranormale verschijnselen parapsychologie reïncarnatie religie trancemedium UFO UFO's.' 1 reactie op Paranormale verschijnselen: 10 bovennatuurlijke fenomenen. In 2002 raakte ik, door medische fouten, in coma.
Paranormale Activiteiten.
Wij doen al sinds 2005 onderzoek naar Paranormale activiteiten of te wel Ghost Hunting. In de afgelopen jaren hebben we al een aantal mooie entiteiten/geesten kunnen vastleggen. Op de foto's' kunt u zien dat er verschillende soorten verschijningen van entiteiten zijn.
Ghost pictures Nederlands Paranormaal Research Team.
Zelf zijn we ook wel sceptisch over foto's' maar af en toe krijg je zelf een foto op je camera waarvan je het niet kunt verklaren. De foto helemaal onderaan is door mij genomen toen ik nog bij een ander team zat. het was een onderzoek in slot Assumburg. De dominee geest. Deze foto werd genomen door een heer Bootman in 1956. De enige andere persoon in de kerk op dat moment was de schoonmaakster. Toen de foto werd ontwikkeld, merkte de heer Bootman iets op wat leek op het duidelijke beeld van een predikant zittend in de kerkbank voor hem. Ik ben niet zeker of er een verslag van spoken zijn in deze kerk, maar het beeld is een intrigerende gelijkenis van een dominee! Brown Lady of Raynham Hall. Een van de beroemdste en bekendste foto is Brown Lady of Raynham Hal l. We leven nu in een wereld nu dat is meer open voor het bestaan van het paranormale.
Paranormale Activiteiten.
Orbs komen niet alleen op foto's' voor. Ook tijdens filmopnames kunnen ze verschijnen. Je ziet ze dan bewegend. Dat komt voornamelijk voor op plaatsen waar veel Paranormale Activiteiten zijn. Hieronder ziet u een filmpje en een aantal foto's' met verschillende orb-verschijningen.:

Contacteer ons