Resultaten voor paranormale cursussen

paranormale cursussen
paranormale cursussen - Coaching en Healing.
De woorden die jullie of mijn begeleiders me aanreiktenhet maakt het leven simpeler voor me. Op het moment dat je je handen op mijn borst legde Caroline, voelde ik rust, zachtheid, liefde mijn lichaam instromenmooi om dat te mogen ontvangen.
Paranormale gaven ontwikkelen helderzien heldere kanalen workshop.
Paranormale gaven worden het ook genoemd en over het algemeen denkt men daarbij aan helderziendheid. Daar wordt veel over gesproken en regelmatig hoor ik dat je het alleen maar kan als je de gave hebt. Het feit is echter dat we allemaal over deze kanalen beschikken en dat we ze ook allemaal kunnen gebruiken wanneer we dit willen.
rolgordijnen
Parapsychologisch Instituut.
Dankzij die steun bestaan ook de leerstoel parapsychologie aan de Universiteit van Edinburgh, het Rhine Instituut in de VS, het Duitse Institut für Grenzgebiete der Psychologie und Psychohygiene, en het Institut Métapsychique International in Parijs. Dat het PI in Nederland nog bestaat, is te danken aan een combinatie van factoren: betrokkenheid bij de leden van het PI-Netwerk, bescheiden inkomsten uit eigen activiteiten zoals het geven van cursussen, en aan een incidentele projectsubsidie. De weinige instellingen die ons in het verleden gesteund hebben door een project te financieren, willen om begrijpelijke redenen niet dat het PI voor haar bestaan daar afhankelijk van wordt. Onze financieel problematische situatie staat in schril contrast tot de belangstelling voor het paranormale bij het publiek.
luchtkussen enveloppen
Paranormale boeken, spirituele boeken.
Diverse paranormale Ebooks en spirituele boeken van spiritueel schrijver paragnost Ron Malestein Dordrecht. Klik op de afbeeldingen van de boeken. Losse studieonderdelen Ebooks om bijv. op vakantie mee te nemen. Voor interessante spirituele momentjes voor jezelf. Spirituele boeken en cursussen voor zelfontwikkeling.
ggz noord holland noord
Test je paranormale vaardigheden.
Paranormale begaafdheden kunnen zich op verschillende manieren uiten. En bij de meeste mensen zijn ze ook niet allemaal even sterk ontwikkeld. Via de test die hieronder staat kun je voor vier belangrijke gebieden uitzoeken in hoeverre die bij jou aanwezig zijn.
cursussen amsterdam
Paranormale Consulten en Cursussen Para Centrum De Roos.
Home Even Voorstellen Contact CONSULTEN: Paranormale Consulten Akasha Reading Afspraak maken Consult SKYPE: Afspraak maken Skype PARANORMALE AVONDEN: Huiskamer Avond Aanmelden Huiskamer Avond COACHING: Spirituele Ontwikkeling Aanmelden Coaching PARANORMALE CURSUSSEN: Intuïtieve Ontwikkeling I Intuïtieve Ontwikkeling II De Akasha Kronieken Aanmelden Cursus WORKSHOP: De Grootmoeders Intuïtieve Ontwikkeling De Akasha Kronieken Aanmelden Workshop REIKI INWIJDINGEN: Reiki Tera Mai Reiki Seichem Reiki Shambhala REIKI HEALING Reiki Behandeling Afspraak Reiki Behandeling Aanmelden Reiki Oefenavond Healing Algemeen Afspraak Healing Sessie SJAMANISME: Munay Ki Nusta Karpay Nusta Blossoming Aanmelden Inwijdingen ANDERE WEBSITES: OVERIGE: Paranormale Beurs Algemene Site Map.
cursus mindfulness rotterdam
Paranormale Cursus Maylight.
Alle aspecten, die in paranormale cursus naar voren komen, worden uitgebreid belicht in de opleidingen tot Erkend Mediumschap en Avalon ELA-energy Healer. Ik wil mij inschrijven voor een opleiding. Ik wil mij inschrijven voor de nieuwsbrief. Een Maylight ISMT nieuwsbrief gemist? Klik op één van onderstaande links om onze oudere nieuwsbrieven terug te lezen. Verhuizing Praktijk, Opleidingen en korte Cursussen.
Cursus Paranormale ontwikkeling Paranormaal begaafd Medium, Paragnost en Healer In the Future.
De cursussen worden alleen gegeven in Hongarije! Wanneer jij paranormaal begaafd bent en niet goed weet hoe je hiermee om kunt gaan, of niet helemaal zeker bent van jezelf op dit gebied, dan is dit de cursus voor jou! In deze cursus komen alle facetten van het paranormale aan bod, zoals.:
Cursus paranormale gaven Ontspanningstuin.
Je wilt je paranormale gaven ontwikkelen, maar weet nog niet helemaal hoe je dit moet doen. Wat je wel weet is dat je meer in je hebt dan dit. Je voelt dat er iets verborgen is in je systeem: paranormale talenten die je wilt leren inzetten.
Paranormale Kracht Frederike.
In de cursussen Intuïtieve Ontwikkeling en Energetische Therapie kom ik uitgebreid terug op het fenomeen geleidegidsen; dan geef ik ook mijn visie en geef tips hoe je met je eigen geleidegidsen in contact kunt komen dat ga je tijdens de cursus ook daadwerkelijk doen. Spirituele gidsen kunnen een bron van veel paranormale informatie vormen.

Contacteer ons