Meer resultaten voor paranormale cursussen

paranormale cursussen
paranormale cursussen - Uniek en levensveranderend!
Waar een hele bijzondere en lieve Reiki vriendin eerder heeft gezorgd dat ik die zó belangrijke richting vond en overeind bleef tijdens de meest nare periode uit mijn leven, hebben Caroline en dan vooral een confronterende Maurice ervoor gezorgd dat ik eindelijk los kan laten.
Paranormaal Ontwaken lenormand cursus.
Wil jij je Paranormale gave ontwikkelen? Of denk je dat je met deze Paranormale Gave nu eenmaal geboren bent of niet? Mocht je dit denken, dan heb je gelijk! Iedereen heeft Paranormale gave en er zijn manieren om deze paranormale gave te ontwikkelen.
cursussen amsterdam
Standhouders Paranormaal Alternatief.
Mineralen, edelstenen en sieraden. Medium paranormale consulten. Met specialisatie in autisme. Little Buddha is al jaren actief op het gebied van Tibetaanse artikelen en importeert al haar producten zelf uit Tibet en Nepal. Alle voorwerpen worden rechtstreeks ingekocht bij de plaatselijke bevolking tegen een 100% eerlijke prijs. Je vindt bij ons een zeer uitgebreid assortiment in meditatieve en dagelijkse voorwerpen zoals specifieke antieke meubelstukken, zuivere Tibetaanse wierook, bijzondere malas, oude en nieuwe klankschalen tot prachtige meditatieomslagdoeken en aparte Tibetaanse sieraden. Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op onze website. Groot, stevig, kaal, grote glimlach, charismatisch, eerlijk, integer, dat is Loek Bouma. Al ruim 25 jaar worden met veel passie de vraagtekens door hem geopenbaard. Hij geeft antwoord op je vraag door middel van het duiden van de Tarot kaarten. Of het nu vragen zijn over overledenen, verleden heden of toekomst, carrière of relatie. Wat je vervolgens gaat doen met de adviezen, de kansen en mogelijkheden die op je pad komen is een keuze die je zelf maakt. Ook geeft hij, in voor de meesten een onbekende wereld, een kijkje in de keuken van de Tarot door het geven van workshops en cursussen.
yoga cursus
Alternatieve Hulpverleners: overzicht van alternatieve geneeswijzen en therapien.
Bij de SORAG-Akademie kun je schriftelijke cursussen volgen op het gebied van natuurgeneeskunde. Zen Shiatsu Opleiding. Artsenvereniging voor homeopathie VHAN. Beroepsorganisatie Therapeuten Belangenassociatie Consumenten BATC. Beroepsvereniging Holistisch Energetisch Therapeut. Beroepsvereniging voor Malva Therapeuten. Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde. Werkgroep van Praktizijns in de Natuurlijke Geneeskunde. Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten NVKH. Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde. NFPN Beroepsorganisatie voor paranormaal therapeuten. Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten. Het IOCOB is een Stichting voor Innovatief onderzoek en onderwijs van Complementaire Behandelwijzen. Paraview; paranormale beurs.
Abus
Cursussen over spiritualiteit en intuïtie Lilianders.
Cursus dag 2: 10.00 16.00 uur. Gedurende het jaar biedt Lilianders diverse cursussen en opleidingen. De thema's' healing, spiritualiteit, lichtwerk en bewustwording staan centraal. Klik hieronder voor uitgebreide informatie over de cursus of opleiding van je keuze. De coachopleiding bestaat uit drie delen: Spiritueel gezinscoach, Therapeutisch gezinscoach en Energetisch kindercoach. Deze vormen samen een gedegen basis voor jouw praktijk als therapeut of coach voor nieuwetijdsmensen en hun gezinnen. Ook is deze cursus geschikt voor leraren, ouders, artsen, therapeuten en kindercoaches om te leren omgaan met gevoelige mensen en paranormale gaven bij kinderen en volwassenen.
grill
Workshops Cursussen.
Identificatie van het onstoffelijke Doelgericht materiaal inzet en meten. Een cursus voor mensen die willen leren omgaan met het paranormale. Dit is een basiscursus met veel theorie waarvan u kunt leren. Beginselen van het paranormale! Psychometrie Zintuigen Focussen. Waarnemen Frequenties Psychologie.
Yvonne Belle Yvonne is emotioneel therapeut en paranormaal medium, geeft coaching en emotionele behandelingen, EZI-workshops en paranormale avonden. Zij is ook kunstenaar.
Yvonne is emotioneel therapeut en paranormaal medium, geeft coaching en emotionele behandelingen, EZI-workshops en paranormale avonden. Zij is ook kunstenaar. Wie is Yvonne? EZI basis cursus. Kinderen en jongeren. Yvonne Belle Yvonne is paranormaal medium en emotioneel integratie therapeut, gespecialiseerd in de techniek EZI, een geregistreerde behandelmethode die zij ontwikkeld heeft en waarin zij ook cursussen en workshops geeft.
Met de cursus Parapsychologie ontdek je het onbekende NTI.
Telepathie, helderziendheid, hypnose, psychokinese, paranormaal genezen en uittreden. In de boeiende cursus Parapsychologie gaan we uitvoerig in op de meest uiteenlopende paranormale verschijnselen. Ben je geïnteresseerd in reïncarnatie, leven na de dood, toekomstvoorspellingen, magnetisme of buitenaards leven? Het komt allemaal aan bod.
THERAPIE VOOR KINDEREN, VOLWASSENEN EN PROFESSIONALS Cursussen en workshops.
Cursussen en Workshops bij GLOUDI-COACHING. Zin om jezelf verder te ontwikkelen. CURSUS INTUITIEVE ONTWIKKELING. Training in het paranormale en spirituele. Gegeven door Philleke Gloudi. In deze cursus laten wij je zien dat paranormaal normaal is.Je maakt kennis met de vele gaven, latent in de mens aanwezig.
Paragnost, paranormaal. Er wordt vaak naar onze paragnostenlijn gebeld.
En begeleid worden door een echte paragnost is natuurlijk ook goed! Als je naar een paranormale avond cursus gaat zijn er meestal meerdere paranormale leerlingen en kun je jouw paranormale ervaringen uitwisselen en natuurlijk leren hoe om te gaan met het paranormale. Paranormale cursussen kunnen best prijzig zijn en zal voor sommigen niet weggelegd zijn.

Contacteer ons