Meer resultaten voor paranormale stemmen

paranormale stemmen
Waarom geloven we in geesten? Bedrock.
Roger Clarke, een Britse filmrecensent, heeft zijn hele leven al een fascinatie met het paranormale. Hij is naar eigen zeggen nog niet overtuigd door het bewijs, maar het maakt Clarke niet meer zo veel uit of geesten nu echt, hallucinaties of fantasie├źn zijn.
oranje casino
Wat betekenen de stemmen? Stichting Weerklank.
Voor de meeste kinderen zijn de stemmen een paranormale gave. Voor sommige kinderen hebben de stemmen betrekking op een andere wereld, ze schrijven ze toe aan geesten of ze betrekken ze op religie. Zo kunnen de stemmen bijvoorbeeld beschermengelen zijn.
art
Cookies op ZeelandNet.
We delen informatie over het gebruik van onze site met onze sociale media, advertentie en analytische partners die het mogelijk delen met andere informatie die zij over u hebben verzameld. Om door te gaan dient u de cookies te accepteren.
beveiligingscamera
Paranormaal onderzoek ZET EVP en ITC LONNEKE KERSTEN.
Zowel met de ZET EVP als de ZET ITC zijn er al opmerkelijke resultaten gezien. De onderzoeken zijn mogelijk door de medewerking van derden. Wilt u ook meewerken aan dit paranormale, para betekent naast, dus heel normaal neem dan contact met mij op.
rijschool
Paranormale gaven Petra Martina de Kruijf.
Lees hieronder alle verschillende soorten paranormale gaven. Helderziendheid verwijst naar het vermogen dat iemand bezit om op buitenzintuiglijke wijze beelden te zien van gebeurtenissen die zich op een andere plaats of in een andere tijd voordoen. Ik voel de energie en dan ontvouwt het in een vorm van bv een overleden persoon, landschap, kleuren, gidsen etc. Je bent helderhorend als je geluiden kan horen die de gemiddelde mens niet waarneemt. Het kan lijken alsof dingen letterlijk ingefluisterd worden. Het is ook mogelijk dat een helderhorende, gedachten opvangt of innerlijke stemmen hoort.
bosch blauw
Paranormaal, psychotisch of een open aura?
Zo ja, dan zou je ook verwachten dat er minder mensen zijn met psychosen in culturen waar open met stemmen wordt omgegaan. b misschien dat mensen die stemmen ervaren vanuit een paranormale hoek een lichtere vorm van psychosen hebben? c misschien dat mensen die stemmen ervaren vanuit een paranormale hoek geleerd hebben hoe ze hiermee om moeten gaan?
Paranormale kinderen EenVandaag.
Honderden kinderen in Nederland zouden paranormale gaven en ervaringen hebben. Nog nooit is een boek verschenen waarin de verhalen zijn opgetekend van dergelijke kinderen. Nu komt zon publicatie in de handel met verhalen van zes tot zestienjarigen over hun betrokkenheid met geesten.
Japanse mojito's' en paranormale stemmen in Komen Eten op VIER Showbizzsite.
Home Nieuws Showbizz nieuws Japanse mojito's' en paranormale stemmen in Komen Eten op VIER. Japanse mojito's' en paranormale stemmen in Komen Eten op VIER. In de tweede week van het nieuwe Komen Eten-seizoen brengt Iwein Segers een bezoekje aan Kim, een mooie jonge mama uit Lovendegem.
Spiritueel vs paranormaal Spiritueel Centrum by Rose. Spiritueel vs paranormaal Spiritueel Centrum by Rose.
Bij paranormaliteit horen verschijnselen die wij niet kunnen verklaren aan de hand van de wetten van de natuur. Hierbij kan gedacht worden aan een geestesverschijning helderzien het voelen van energie├źn heldervoelen en het horen van stemmen helderhoren. We spreken van een paranormale ervaring wanneer je iets ziet, hoort of voelt dat niet voor iedereen waarneembaar is.

Contacteer ons