Resultaten voor paranormale stemmen

paranormale stemmen
New Page 2.
Hoe ontstaan de stemmen? Wat de stemmen vertellen Identiteitsbewijzen Filosofie achter EVP. Diverse sferen Rencarnatie Instrumentele Transcommunicatie EVP en ITC identiteitsbewijzen. EVP en de wetenschap Xenoglossie Geschiedenis Spiritisme Geschiedenis EVP 1875 1975 Geschiedenis EVP 1975 nu DNG Methode Literatuur Media Links Contact.
leifheit vloerwisser
Paranormale Activiteiten.
EVP staat voor Electronic" Voice Phenomena" wat in het Nederlands Elektronisch" Stemmen Fenomeen" betekent. Hieronder verstaat men het verschijnsel dat in een geluidsopname bovennatuurlijke stemmen vastgelegd worden. De meeste mensen staan hier in het algemeen sceptisch tegenover, totdat ze zelf de overleden" mensen horen praten en er antwoorden komen die.
boxspring beste koop consumentenbond
Stemmen in je hoofd: psychotisch of paranormaal?
Kortom zowel in frequentie, in de inhoud en in de mate waarin de patient onderscheid kan maken tussen de stemmen en ze kan beoordelen en onder controle kan houden bestaan grote verschillen. Mensen met de lichtste vorm van stemmen horen kunnen dit kennelijk als paranormale gave labelen.
rugklachten spit
paranormale stemmen!
Re: paranormale stemmen! Antwoord 7 Gepost op: juni 17, 2013, 105600: pm. Interessant om te lezen, vormgeving van de site is slecht, maar de informatie des te waardevoller! Niet uit te bannen. Foto: EVP lezing demo te Belgie.: Re: paranormale stemmen!
wasmachine
Paranormale stemmen grammofoonplaatje kant A. YouTube.
ZendamaParanormal 15320, views. Paranormale stemmen grammofoonplaatje kant B. bandstem 1270, views. Dutch EVP Stemmenfenomeen Duration: 1040. DutchEVP 1918, views. EVP in het Nederlands Dutch Duration: 010. Werner Voets 566 views. EVP Paranormale bandstemmen Stemmen in de wind Duration: 443. bandstem 3060, views.
Paranormaal begaafd: 25 tekenen dat jij het bent.
Door: Carine op 19 november 2015. Ontroerend verhaal van Joey en van jou en van mij Ik weet dat er verschillende paranormale aspecten in mij zijn naast hooggevoelig en hoogbegaafd en weet niet hoe/waar te beginnen. Bedankt voor je inspiratie! Door: Jacky op 16 maart 2016. Ik weet van mezelf dat ik niet paranormaal begaafd ben. Maar er gebeuren soms vreemde dingen in mijn omgeving die ik niet kan verklaren. Soms denk ik dat het tekenen zijn van een dierbare overledene. Aan de andere kant ben ik zo nuchter dat ik dat niet kan geloven. Door: Karla op 19 maart 2016. Wat een goed verhaal! Voornamelijk het laatste stukje over jezelf geeft perspectief! Ben via deze website met een artikel over paranormaal begaafd op de website terecht gekomen. Ik heb direct dit artikel gelezen en heb ook je Ebook gedownload! Erg tof dat je zoveel content gratis beschikbaar maakt! Kan niet anders zeggen dan good job! Door: Marten op 21 maart 2016. Nav je vraag of er dingen van je rijtje bekend zijn bij iemand. Zal het kort proberen te houden. Ja ik hoor geluiden, vooral s nachts en in de vroege ochtend. Zijn meer stemmen die met elkaar praten.
Paranormale stemmen. YouTube.
Een korte videoclip met een voorbeeld bandstem evp, voor meer paranormale video's' klik op abonneren of bezoek mijn kanaal. Standard YouTube License. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Ghosthunters Friesland 13806, views. Spokend oud rusthuis Haunted old retirement home Duration: 822. TheGhosthuntermovie 20795, views. Stemmen horen in je hoofd: Vereniging Anoiksis Duration: 2217.
Dr. Konstantin Raudive Paranormale Stemmen: Gesprekken Met Overledenen Via De Geluidsband Vinyl at Discogs.
Paranormale Stemmen: Voorbeelden Van Paranormale Stemmen Presenter Karel Hille, Sylvia v. Paranormale Stemmen: Voorbeelden Van Microfoon, Radiofrequentie, Meetzender, Diode, Goniometer En Psychofoonstemmen. This 7" single comes with the 196 pages hardcover book Paranormale Stemmen: Gesprekken Met Overledenen Via De Geluidsband Bussum: Uitgeverij Fidessa, 1975.

Contacteer ons