Zoeken naar paranormale avond

paranormale avond
Paranormale avond Energiecentrum het Spiraal.
Op zon avond krijg je een boodschap die je verder helpt in het leven of die je vermoedens bevestigingen of die je een zetje in de rug geven. Het maakt niet uit HOE, als ze jou maar kunnen bereiken. Voor jou is het fijn om erbij te zijn. Je ontmoet mensen die net als jij ook nieuwsgierig zijn op zoek naar zichzelf en verder willen in het leven. Je bent dan samen met gelijkgestemden, dat voelt als even thuis komen. Kom het ook eens ervaren! Energiecentrum het Spiraal. 6006 TC Weert. Kaarten set 2 juni 2017 0835.: Ouderavond een succes! 2 juni 2017 0831.: Ouderavond basisschool 19 mei 2017 1044.: kaarten set 13 mei 2017 2005.: paranormale beurs 30 april 2017 1035.:
ggz amsterdam

Op onderstaande kalender, ziet u wanneer Treja op welke evenementen en of beurzen te vinden is. De met rood gearceerde data zijn beurzen. Philips Lammekensstraat 30. Buurthuis Geeren Noord. Bergen op Zoom. Cultureel centrum De Geubel. Verzorgingshuis De Wijngaerd. Buurthuis De Biezen.
klaarkomen man
Paranormale avond Heerenveen met medium Lammert Begeman. Paragnost Medium Lammert Begeman.
De entree bedraagt 1250, euro. Pinnen is nog niet mogelijk op de avond. Reserveren niet noodzakelijk, er zijn altijd vrije plaatsen. De volgende paranormale avond in Heerenveen wordt gehouden op: klik hier. Wil je de paranormale avond in Heerenveen bijwonen?
incassobureau inschakelen
Paranormale avond, medium avond anahata-assen.
Wij vinden het plezierig om samen met de bezoekers de paranormale medium avond te beleven en niet alleen maar voor hen te werken. Met andere woorden wij betrekken de zaal erbij. Trance hoort daar ook bij. Paranormale avond, seance, psychometrie avond, foto lezen.
smeg
Paranormale avond gaat niet door. Of toch wel? Omroep Gelderland.
EDE Medium Ina van der Last wordt dinsdag constant gebeld. Steeds met dezelfde vraag: gaat de paranormale avond woensdag in Ede door of niet? De verwarring is ontstaan nadat een poster met bijschrift op Facebook is geplaatst. Het gaat om deze poster, met aankondiging voor de paranormale avond.
Margaretha Gieles / Chakrakleurdiagnostiek Paranormale avonden.
13 april, Paranormale avond in centrum voor Levenskunst in Emmen, aanvang 19.30. 28 mei, Ankh centrum in Vlissingen, aanvang 20.00 uur. Graag aanmelden bij Ank Toussaint 0645766435. 5 juni, Paranormale avond in Putte. De avond wordt georganiseerd door Stichting Avalon.
Paranormale avond Apeldoorn paragnost Lammert Begeman.
Op deze avonden mag u een stukje rust/healing of een mooie boodschap ontvangen. Alle avonden beginnen om 20.00 uur, de zaal is open een half uur voor aanvang. De volgende paranormale avond Apeldoorn is op.: Paranormale avond in De Stolp Apeldoorn.
Paranormale avond.
U kunt op zo avond vragen stellen over het paranormale of een foto meenemen voor fotoanalyse of psychometrie. De kosten zijn: 2500, euro p.p afhankelijk van de woonplaats. Bent u geïnteresseerd en u heeft 7 10 personen die dit ook graag willen meemaken.
Agenda Marja Huijbens.
Ruim 250 standhouders zijn aanwezig om u meer te vertellen over al uw levensvragen en bieden mooie spirituele producten om van te genieten. De beurs vindt plaats in de Broodfabriek voorheen Darling market, Volmerlaan 12. Kijk voor meer informatie op www.paranormaalalternatief.nl. Hide All Calendars. Paranormale avond Hillegom. Paranormale avond Lisse. Paranormale avond overig.

Contacteer ons