Meer resultaten voor paranormale gebeurtenissen

paranormale gebeurtenissen
Theorieën over paranormale verschijnselen.
Wanneer we nu het verslag van Huxleys recente lezingen in New York over evolutie raadplegen, vinden we dat hij zegt dat we voor het grootste deel van onze kennis over de gebeurtenissen uit het verleden afhankelijk zijn van historische getuigenissen van mensen.
wasmachine
pagina 3 waargebeurde onverklaarbare gebeurtenissen forumonderwerp.
Recente berichten in waargebeurde" onverklaarbare gebeurtenissen." waargebeurde onverklaarbare gebeurtenissen. 3 juni 2004 2232.: wie heeft er wel eens iets onverklaarbaars meegemaakt? en ff serieus. en laat iedereen ff in zijn waarde! 1 2 3 Laatsten Alles. 4 juni 2004 1412.: ik ha dals klein jochie een mickey mouse poster, werd ik sávonds wakker ziek ik dat dat ding overmidden scheurt. er stond niemand bij. van af die tijd geloof ik ook wat meer in het paranormale.
campings bij winterswijk
Negen merkwaardige en soms enge mysteries Niburu.
Net zoals er in oude tijden dingen gebeurden waarvoor we geen verklaring hebben, vallen er in het nu ook vreemde dingen voor. Sommige van de hierna volgende gebeurtenissen zijn iets langer geleden, maar voor allemaal telt dat er nog steeds geen verklaring voor is.
buddha to buddha
Paranormaal Forum Paranormaal Forum Nederland.
Paranormaal Forum / Ervaringen / Overige Ervaringen / vreemde gebeurtenissen in huis. Ingezonden: 29 Nov 2013 2234.: Deelnemer sinds: Nov 2013. ik woon net samen 3maanden. en sindsdien gebeuren en rare dingen in huis. zoals lampen die aan en uit gaan.,
gay dating holland
bol.com Literaire non-fictie kopen? Kijk snel!
Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.
Paranormaal: gek, interessant of heel normaal? Jouw Spiegeltje.
Jouw Spiegeltje Ook jij verdient een geweldig leven! Dit is de Paranormaal Rubriek van Jouw Spiegeltje. Alle artikelen hier hebben één overeenkomst: ze gaan over de bijzondere wereld van het paranormale. Duik mee in de wereld van paranormale verschijnselen, mysteries en occulte zaken!
Paranormale verschijnselen en parapsychologie Stichting Skepsis.
De gebeurtenis heeft zon grote emotionele betekenis dat je hem niet meer ziet als een van de vele soortgelijke gebeurtenissen, die zich allemaal toevallig kunnen voordoen. De psycholoog Ruma Falk 1989 liet proefpersonen een frappante coïncidentie opschrijven die zij zelf hadden meegemaakt. Daarna moesten ze bij een aantal van deze voorvallen aangeven hoe verrassend ze die vonden. Daarbij bleek dat zij doorgaans meer onder de indruk waren van hun eigen belevenis dan van het verhaal van iemand anders. Als een ander iets wonderbaarlijks beleeft, is het betrekkelijk eenvoudig om deze persoon te beschouwen als een van de vele mensen die dit had kunnen overkomen. Het is veel moeilijker om in te zien dat je eigen, unieke ervaring inwisselbaar is tegen de ervaringen van andere mensen. Toeval is een mogelijke verklaring voor veel vermeende paranormale ervaringen.
Paranormal Activity 2 2010 MovieMeter.nl.
De familie van Katie Katie Featherston installeert na een serie gebeurtenissen, waarvan ze denken dat het inbraken zijn, beveiligingscamera's' in hun huis. Het blijkt dat een paranormale aanwezigheid en Katie zelf verantwoordelijk zijn voor de schade. Overtuigd dat er iets bovennatuurlijks aan de hand moet zijn met een geest, moet de familie Katies kwellingen doorstaan terwijl de geest op haar kleine neefje Hunter aast.
Amaranth: Psychologie Paranormaal: algemeen.
Dikwijls zijn het geen geïsoleerde gebeurtenissen. Paranormale ervaringen kunnen een onderdeel zijn van andere bijzondere ervaringen en processen die een mens kan doormaken. Door middel van gesprekken hierover kan inzicht worden verkregen. Er kan worden gesproken over wat deze paranormale ervaringen voor de cliënt betekenen.

Contacteer ons