Meer resultaten voor cursus paranormale ontwikkeling

cursus paranormale ontwikkeling
cursus paranormale ontwikkeling
Intuïtieve ontwikkeling cursus? Volg de cursus Intuïtieve ontwikkeling van CIVAS!
Intuïtieve ontwikkeling cursus: wat kunt u ermee? De cursus Intuïtieve ontwikkeling is een absolute aanrader voor iedereen die zich intuïtief wil ontwikkelen. Na afronding van de opleiding weet u hoe u contact maakt met uw innerlijke stem en heeft u geleerd te vertrouwen op uw intuïtie. Meer info
SEO Page Optimizer Nederland
Home Intuitieve Trainingen.
Laura Student Reading Opleiding. Voor mij was het goed letterlijk in verbinding te zijn met mijn lichaam, te voelen, te aarden, met mijn ademhaling bezig te zijn, me bewust te zijn van de verbinding tussen de verschillende segmenten in mijn lichaam.
rolgordijnen
Cursus Paranormale ontwikkeling Paranormaal begaafd Medium, Paragnost en Healer In the Future.
Cursus Paranormale Ontwikkeling, vervolg. Deze cursus is alleen voor de mensen die de cursus Paranormale ontwikkeling hebben gedaan. Verdieping en vervolg van de cursus Paranormale ontwikkeling. Ik zal jullie Paranormale vragen beantwoorden, zodat ik weet wat er leeft onder jullie en waar behoefte aan is, dan kan ik hier op inspringen.
persoonlijke ontwikkeling
Intuitieve ontwikkeling cursus.
Pinkster TakeTina één zijn met ritme. Reading Healing 3 daagse basiscursus. Schema Heilige Nachten. Adres en route. Intuitieve ontwikkeling cursus. Intuitieve ontwikkeling cursus. 6 avonden starten januari 2018. Leer vertrouwen op de informatie die jij voelt, weet, hoort, ruikt en ervaart.
cursus leren communiceren
Opleiding Intuïtieve ontwikkeling Annette Weers Kracht van ademen.
Can you remember who you were before the world told you who you should be? De Opleiding Intuïtieve ontwikkeling is een prachtige en ontzettend leuke manier die je persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling brengt met alle positieve gevolgen van dien voor je leven, je relaties, je dromen en verlangens.
cursus spirituele ontwikkeling
Cursus Intuïtieve Ontwikkeling Frederike.
Cursus Intuïtieve Ontwikkeling. Ik" voelde mij heel licht van binnen, tevreden ook en blij. T was of er licht naar buiten scheen: mijn eigen licht kwam vrij. En in het donker zat ik daar, in Stilte, heel bewust. en na lange, lange tijd vond ik eindelijk rust."
cursus Persoonlijke ontwikkeling
Cursus intuïtieve ontwikkeling Amsterdam School Of Life.
Tijdens de oriënterende workshop op de vierjarige beroepsopleiding tot levenstherapeut leer je meer over eenheidsbewustzijn, healing om levenswensen te helpen vervullen en het bewust omgaan met energie. De cursus intuïtieve ontwikkeling van School of Life in Amsterdam geeft meer inzicht in jouw leven.
cursus training geven
Spirituele Intuïtieve Ontwikkeling /Mediumschap I en II Spiritueel Centrum Mahatma.
Paranormale avonden en Paranormale Beurzen. Spirituele Intuïtieve Ontwikkeling /Mediumschap I en II. Spirituele Intuïtieve Ontwikkeling/Mediumschap I en of II. Van 20.00 22.00 uur op de maandagavond 8 lessen. 11 april is 1 woensdagavond. Je krijgt eenvoudige oefeningen aangeboden om zo te leren om te gaan met je gevoelens, van zijn deze nu van mij of van een ander. Op een speelse wijze is iedere lesavond anders en geeft het je meer inzicht over wie jij werkelijk bent. Je krijgt aura voelen en kleuren, je magische mandala maken, kleurenlinten invoelen, energieën voelen van en bij elkaar. Telepathische oefeningen enzovoortThuisopdracht is een meditatie om in je kracht te komen! De uitgebreide syllabus door te lezen. Mediumschap II worden de oefeningen moeilijker en gaan we nog meer de telepathie oefenen. Ook ga je reizen door je verleden, je heden en je toekomst, doormiddel van je tijdlijn. Kortom weer boeiende en speelse avonden om zo je intuïtieve gaven nog meer te ontwikkelen. De Data: 28-8; 11-9; 25-9; 3-11 is 1 woensdag; 23-10; 6-11; 20-11; 4-12. Bij aanvang van de cursus contant te voldoen 18000.,
cursus Persoonlijke ontwikkeling
Spirituele Ontwikkeling I Caroline Bun Coaching Healing.
Mocht je twijfelen wat het beste bij je past, neem dan eerst contact met ons op, kom eerst voor een individuele sessie of ontmoet ons tijdens de maandelijkse Healing Satsang Night. Na Spirituele Ontwikkeling I, kun je doorstromen naar de verdiepingssessies Spirituele Ontwikkeling II en wellicht ook naar Spirituele Ontwikkeling III.

Contacteer ons