Op zoek naar paranormale beurs vandaag?

paranormale beurs vandaag
Paranormaal Beurzen in Nederland.
Zit je op Facebook? Laat dan aan je vrienden zien dat je Spiritplaza leuk vindt! Als je wilt kennismaken met het paranormale dan is er niets leukers dan een Paranormaal Beurs te bezoeken. Op zo'n beurs kun je bijvoorbeeld allerlei paragnosten raadplegen een aura foto laten maken lezingen bijwonen en vaak ook boeken kristallen wierook en tarotkaarten kopen. En nog veel meer. Kortom je kunt in een paar uur tijd kennismaken met een groot spectrum van allerlei paranormale en alternatieve zaken. En het leuke is dat er vrijwel elk weekend wel ergens in Nederland een Paranormaal Beurs wordt georganiseerd. Het overzicht van de paranormaal beurzen is verplaatst naar.
goocheltrucs
Paranormale avonden en Paranormale Beurzen Spiritueel Centrum Mahatma.
Hoe kun je ons bereiken? Paranormale avonden en Paranormale Beurzen. Paranormale avonden en Paranormale Beurzen. Wij verzorgen graag een Paranormale demonstratieavond bij u thuis minimaal 10 en maximaal 15 personen. 10 items worden weergegeven. Zondag 25 juni Spirituele Doe en Ervaar Beurs in Nieuwegein. Zondag 10 september Spirituele Beurs in Berg en Dal. Zondag 17 september Spirituele Beurs Maarssenbroek. Zondag 8 oktober Bewustzijnbeurs Utrecht. Zondag 15 oktober in Montfoort. Zondag 5 november Maarssendorp. Zondag 19 november in Montfoort.
mkb
Paranormaal Alternatief de grootste spirituele beurs van NL.
Neem dan een kijkje op onze Facebookpagina! Graag begroeten wij u tijdens Paranormaal Alternatief op 23 24 september 2017. Rencarnatie en hypnotherapie Paranormale verschijnselen rencarnatie en hypnose. In de veranderende tijden waarin we leven komt er steeds meer belangstelling voor spirituele en metafysische onderwerpen. Om in het voortbestaan na de dood te geloven hoef je bepaald geen lid te zijn van een zweefclub en het is ook niet alleen voorbehouden aan geitenwollen sokkenfiguren. Miljoenen mensen geloven in rencarnatie. Heeft u ook het gevoel dat u eerder heeft geleefd of heeft u belangstelling voor chakras meditatie telepathie en hypnose.
SEO
Paranormaal Alternatief de grootste spirituele beurs van NL.
Diverse mediums paragnosten en overige exposanten stellen zich graag aan u voor. Klik op de foto om naar de pagina te gaan en maak alvast kennis! Workshops lezingen en concerten. Tijdens de beurs worden diverse lezingen workshops podiumdemonstraties en concerten aangeboden door exposanten. Onderwerpen als pendelen piramidekrachten psychometrie helderziende waarnemingen chakra healingen en meditaties komen aan bod. Bekijk de hoofdactiviteiten via de linkerbalk in het menu en ontdek wat er op het programma staat! Download hier het programmaoverzicht. Volg de www.paranormaalalternatief.nl op.
opleiding procesmanagement
De spirituele en paranormale beurs Paraview Beurzen in heel nederland.
Klik hier wannneer en waar de Paraview beurzen zijn. Maak kans op vrijkaarten. Maak elke maand kans op vrijkaarten op onze Facebookpagina voor een willekeurige Paraview beurs. Win elke beurs privéconsulten. Maak elke beurs kans op het winnen van een privéconsult bij o.a. Liesbeth van Dijk Mieke Eva Slootemaker en astroloog Frank van Herwijnen op onze Facebook pagina. Spirituele consultlijnen met vele mediums. Heeft u een levensvraag over de toekomst liefde financiën of contact met overledenen? Een impressie van de beurs. Via film van enige minuten kunt u hier een visuele indruk van de Paraview krijgen.
spirituele beurs
Paranormale Low Budget Beurs AmbCor.
Home Agenda Paranormale Low Budget Beurs. Paranormale Low Budget Beurs. Een paranormale low budget beurs is eigenlijk hetzelfde als een gewone paranormale beurs. Een hoop mediums die ook op gewone beurzen staan staan ook op de low budget beurzen. Het enige verschil is dat de consult-prijzen op de beurs lager liggen. Op zondag 9 april 2017 organiseert AmbCor een grotere paranormale low budget beurs in de Nia Domo Sint Agathaplein 6 te Boekel. Op de beurs zullen mediums aanwezig zijn met verschillende disciplines. De consulten zullen die dag maximaal 750 zijn. Tevens zullen er verschillende verkooptafels. De 2 lezingen worden gegeven door.
Beurzen Spirituele-agenda.nl.
2 en 3 december 2017. Afonsina Spirituele Wellness Beurs. Spirituele Beurs Maastricht Low Budget. URL Datum Evenement Houder Locatie Bijdrage. Paraview Spirituele Paranormaalbeurs Apeldoorn 2017. 650 /65 of kortingsflyer 500. Paraview Spirituele Paranormaalbeurs Arnhem 2017. 650 /65 of kortingsflyer 500. Afonsina Spirituele Wellness Beurs. Bijzonder Bewust Beurs 2017. Annerieke Overvelde en Marjan Koffeman. 25 huur voor een tafel van 1.40.
Beurzen Yvonne paranormaal.
Zoekt u naar antwoorden goede raad of ben u gewoon nieuwsgierig. dan moet u zeker een kijkje komen nemen tijdens onze Spirituelebeurs! Spirituele beurs zondag 26 November 2017. Sporthal de Margriet Nieuwe Damlaan 5 3119 KA Schiedam. Beurs geopend 11.00 tot 17.00 uur. Openbaar vervoer stopt voor het gebouw en het NS treinstation is op 2 minuten lopen. Amanda Leeuweburgh Tenenlezen en tarotkaarten. Bram Vrouwenfelder Paranormaal therapeut/Magnetiseren. Carmen Moreno Silva Contact Overleden/Foto/ Kaart. Carola van Haaften Psychometrie/Fotos / Coaching. Charles Vrugt Spirituele Numeroloog/ Medium. Confidence Medium/psychometrie contact met overleden persoon/dier. Cora de Koning Huisbeschermers.

Contacteer ons